Lajmërohet Kadri Veseli

Partia Demokratike e Kosovës e ka shpallur veten fituese të zgjedhjeve parlamentare, dhe për këtë do të festojnë në një nga sheshet e kryeqytetit.

Këtë e ka bërë të ditur kandidati për Kryeministër të Kosovës nga PDK, Kadri Veseli.

Veseli ka thënë se festa e tyre nis pas dy orësh në Prishtinë.